Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

П`ятниця, 17.05.2024, 15:13

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2013 » Лютий » 28 » НОВОВОЛИНСЬК ПІСЛЯ «СЛІПЧУКІВЩИНИ»
08:50
НОВОВОЛИНСЬК ПІСЛЯ «СЛІПЧУКІВЩИНИ»

Погулявши поміж рядами на щорічному звіті міського голови В.Сапожнікова, зі гаслом «Красти не можна!», полюбувавшись на публіку, а вона на мене, та задавши звітуючому пану на трибуні 10 письмових запитань + 3 від мого товариша, ні на одне із яких він не зміг без викрутасів відповісти, мене це лицедійство, таки дістало.  На 9-те запитання, у якому йшлося про корупцію у стінах нововолинської міськради та  її підрозділів, що напряму їй підкоряються, (освіта, медицина, комуналка та ін.) Віктор Сапожніков відповів, що таких зловживань, немає і близько. Очевидно, пан голова забув,  що тримаючи відповідь на найперше із запитань у списку, про те чи відомі йому прізвища покараних за побори у освіті, (ДДУ № 9) та медицині (Центральна Міська Лікарня) - за зловживання зі благодійними внесками хворих посадовими особами, він довго розводився про свій душевний біль із цього приводу. А насамкінець, несподівано подякував працівникам прокуратури «за свої широко розплющені ними очі» на ці факти беззаконня та корупційних діянь. Злукавив міський голова, ох і злукавив!  Зрештою, як і завжди. Хоча, відмінно знав, що у структурному підрозділі виконкому Нововолинської міської ради, яким є Служба у справах дітей (начальник З.) вже на момент його звітування, проводилась прокурорська перевірка, якою було виявлено значні корупційні зловживання, що зафіксовано слідчими у відповідних документах. Що скажете тепер, Вікторе Борисовичу?

Я не нагадуватиму про злісні порушення ваших держслужбовців при видачі дозволів на автономне опалення, приватизації майна громади, споруд, земельних ділянок, тендерної дисципліни при закупівлі продуктів для освіти та медицини і десятків (якщо не сотень) всяких-таких інших малих і великих ваших «досягнень» при руйнації промислового потенціалу міста та закритті шахт. Я не згадуватиму рейдерського захоплення КТ «Львівська жінка», замаху на вбивство її власника Ігоря Желізка, депутата міськради Є.Кліндухова, заст. голови УРП В.Коптюка, ремонтів дна озера, шкільного басейну, побудови скейт-майданчика, аркади біля міськради, ремонту площі Чорновола та вул. Пирогова…  А тим більше, не нагадаю про діла давно минулих днів – зі «Продхолодом», добудовою п’ятиповерхівки по вул. Кобзаря, первинних власників вбудованих і не, приміщень…і т.д  і  т.п.  Мною неодноразово було говорено про необхідність добровільної відставки у зв’язку  зі повною службовою невідповідністю займаним посадам нинішньої владної команди.

   Написавши, від імені громадської організації «Україна + Польща» «Інформаційний запит» у міську прокуратуру, я отримав правдиву відповідь у терміни передбачені законодавством України, що при колишньому прокуророві О.Сліпчуку, вбачалося абсолютно неможливим.  Фотокопії котрої, і надаю увазі членам територіальної громади міста Нововолинська.

 

27.02.2013 р.

 

Голова ГО «Україна + Польща» Анатолій Бідзюра, журналіст. Нововолинськ

Переглядів: 476 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

...

Погода в Нововолынске

Опитування