Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Понеділок, 20.05.2024, 10:31

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2011 » Липень » 29 » ПОЛІКЛІНІКУ ПРОДАЛИ ВЧЕТВЕРТЕ?
20:59
ПОЛІКЛІНІКУ ПРОДАЛИ ВЧЕТВЕРТЕ?
        Недобудовану. В Нововолинську. На території Центральної міської лікарні. З цього моменту ЦМЛ почне лікувати мешканців територіальної громади безкоштовно. Ну, там скажемо, надаватимуть безоплатно пігулки чи крапельниці з шприцами, або масажерок. Бідну нову поліклініку почали будувати ще за «совєта», і цілком виправдано:  влада хотіла позбутися скажених черг до реєстратур та лікарів. Поклавши руку на серце, можна сказати, що отой злощасний медзаклад треба було добудувати ще в першу каденцію нині чинного міського голови. Не такі вже то, і великі гроші. Можна було б їх взяти із сум проплачених за продаж 9 дитячих садків різним-всяким право чи кривоохоронним організаціям. Або за школу, яка продана Тернопільській академії. Або за гроші виручені від приватизації трьохповерхового Учбово-курсового комбінату, що на пр. Дружби, біля «1001 Дрібниці», який відійшов без аукціону господарю філії Київського інституту міжнародних відносин. Прізвища свідомо не називаємо.
Чи за кошти вторговані на конкурсі за продаж «Підсобного господарства ВРП», біля колишньої шахти № 3 і величезною земельною ділянкою. За прибуток у вигляді податків і зборів із сум заплачених за завод «Оснастка», БПФ «Нотекс», Харчкомбінату, шести нововолинських шахт, автобаз… багаторічну оренду міського комунального майна, кошти за яку зникають чорт-зна де. І прокуратура міста це підтвердить, подітись нікуди. Правда, Олександре Максимовичу?
Недобудована поліклініка, згідно рішення сесії Нововолинської міськради № 8\2 від 06.07. 2011 р. надана (безкоштовно?) в постійне користування (див. фото), з посиланнями на статті №№ 12, 123 «Земельного кодексу України», фірмі УБІ «Будінвест», директор – В.А. Подзізей. А разом з нею і майже 20 сотих лікарняної землі. Невже фракції ВО «Свободи», «Партії Регіонів» та інших депутатських утворень у міськраді (за ВО «Батьківщина», що працює у вірнопіддано-ручному режимі вже багато років, промовчимо), повилазило? Чому фракція партії влади голосувала «За»? Це ж явна підготовка до чергової корупційної земельної оборудки, типу 7-гектарів під оптовий ринок, де, як кажуть, замішані найвищі ієрархи Української Православної Церкви МП!
Нововолинська міська прокуратура повинна сказати своє вагоме слово: а наскільки законним є оце масове голосовище депутатів?
Конституція України, ст. 49: «…У державних і комунальних закладах охорони здоров’я медична допомога надається безоплатно, існуюча мережа таких закладів не може бути скорочена.”  Це стосується і їхньої території. Панство не розуміє? Прокурор розтлумачить.

                                            АКС
  
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 520 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...

Погода в Нововолынске

Опитування