Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

П`ятниця, 26.04.2024, 19:03

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2010 » Грудень » 9 » ШАНОВНІ ДОБРОДІЇ !
15:25
ШАНОВНІ ДОБРОДІЇ !

                                                           ШАНОВНІ ДОБРОДІЇ !

                                                         ===================

                            Українці і не українці, в Україні і за її межами. Від сьогодні стартувала благодійна безтермінова акція по придбанню подарунків дітям-сиротам до свят Миколая, Різдва Христового, Пасхи та інших,  започаткована Нововолинською міською організацією партії «Конгрес Українських Націоналістів».

Мене, Анатолія Бідзюру, МО КУН уповноважила вести збір пожертв дітям обділених батьківською увагою та ласкою на 20-му році Незалежності нашої Держави. Можуть жертвуватись, також, нові речі чи непротерміновані продукти.

Всі кошти подаровані Вами українським дітям будуть використовуватись тільки на їхні потреби. На ці гроші будуть придбані подарунки, взуття, іграшки, одежа тощо. За кожну використану мною Вашу копійку я відзвітуюсь на першу ж вимогу чеками чи розписками про передачу готівки, чесно і прозоро.

Я знаю в м.Нововолинську немало багатих людей, які легко, не особливо напружуючись, могли б перерахувати на благодійний рахунок, хоч і 100 000 грн.

А чому б і ні? Потрібно колись, подумати про спасіння власної душі, здоров’я близьких людей, дітей та онуків. За гроші цього не купиш, а через благодійність – це без сумніву, буде дане Вам. Поділіться своєю щедрістю зі знедоленими. Хто зна, що чекає нас всіх попереду у цьому жорстокому і непередбачуваному світі? Батьки цих діток з різних причин відійшли в кращий світ чи покинули їх. Вони, можливо, не мали таких ділових якостей, як Ви. Не були ощадливими, практичними чи не мали інстинкту самовиживання. Всім цим, безумовно, наділені Ви. То допоможіть сиротам, і дасться Вам. Поділіться від щедрот своїх – і будете винагороджені.

Я звертаюсь до міського голови Віктора Сапожнікова, його заступників – В.Рожелюка, А.Сторонського, Е.Савіка, керівників відділів та структурних одиниць, міських депутатів, членів виконавчого комітету міськради - почуйте і подаруйте дітям маленьке свято. На контрольованій Вами території не може бути нещасних і голодних. Хіба не так? Бо ви обрані не допускати цього. Якщо з якихось причин я не буду почутий Вами, то сам прийду до Вас.

Реквізити благодійного рахунку: ВАТ «Державний ощадний банк України» Філія – Нововолинське ТВБВ № 10002\0107    45400   м.Нововолинськ, вул. Перемоги 1а, тел. 4-06-96   МФО 303398   ЗКПО 09303328  (для зарахування на вклад)

р\р 26201000322590  

Радий повідомити, що вже сьогодні небайдужі люди надали свої пожертви дітям. Це

- Делик Микола Михайлович, м-н «Золота рибка»;

- Кухарик Микола Михайлович, м-н «Меблі»;

- анонімний жертводавець, м-н «Барви»;

- Шимонюк Борис Костянтинович, приватна особа;

- Конашук Григорій Миколайович, приватна особа;

- Винник Лілія Михайлівна, приватна особа;

Приношу їм свою подяку і найкращі побажання здоров’я, довгих років життя та матеріального процвітання.

Поздоровляю всіх з настаючими Новим роком і Різдвом Христовим! Щастя Вам!

Бог Правди – нагородить.

 

07.12. 2010 р.                                                                                Анатолій Бідзюра

        

Переглядів: 613 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 віталік  
0
Шановний Анатолій Миколайович!!! Це Грабовській Віталій дуже вам дякую за таку благодійну акцію і також приєднуюсь до ваших поздоровлень тим людям яким небайдужа доля кожноіі дитини сироти!!!!! Ще раз дякую

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

...

Погода в Нововолынске

Опитування