Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Неділя, 05.05.2024, 22:50

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2011 » Липень » 5 » ТАЄМНЕ СТАЛО ЯВНИМ
13:06
ТАЄМНЕ СТАЛО ЯВНИМ

                            Як повідомило джерело, що заслуговує на довіру, новий службовий автомобіль міського голови м. Нововолинська В.Б.Сапожнікова моделі «Шкода-Super B”, придбаний міськрадою нещодавно, коштує від 220 000 до 260 000 грн. В залежності від комплектації.

Новий гузновоз, (див. фото) іще влітатиме міським платникам податків впродовж усього терміну його експлуатації не в малу копієчку – бензин, олива, зарплата водію, технічне обслуговування, тех. огляди тощо. І не нявкне ніхто з чиновників міськради, облради, Волинської ОДА, прокуратури, Адміністрації Президента і т.п., що в період реформ, які проводить нині чинна влада в країні, купувати нові авто несимпатично, непорядно і неетично. Не те, що не вказують на порушення – вони соромляться звертати увагу Віктора Борисовича на такі, розумієте, дрібниці. Ще образиться, не доведи Боже!

То як там в Європі, де ви регулярно буваєте «набираючись досвіду»? Тамтешні бургомістри, їздять на роботу на шикарних тачках чи стареньких «Фольксвагенах», а може й на роверах?

Ох і дограєтесь, пане голово…

 

                                      ЗНОВ ЦИГАНИ  ТОРГУВАЛИ…

 

         У Дитячо-Юнацькому центрі. (див. фото)  Де вони проживали, і просимо пардону, де пісяли-какали, ночували, готували їжу, відпочивали в неробочий час? – хай дасть відповідь місцева влада і всенародно обраний міський голова. В готелях мабуть, та в рестораціях, бо в ДЮЦі – храмі високого дитячого мистецтва того робити не вольно, це вам будь-яка СЕС скаже і Нововолинська також. А чи мали вони сертифікати на товари, дозволи на торгівлю і хто такі були – того теж не відаємо. Бо варто було представнику патріотичних сил, що задіяні в акції «Пробудись Нововолинськ!», зробити 30 червня три фото того торговиська, як на слідуючий день їх, ніби, лизень злизав. Навіть позамітали і підлогу помили. Одні цінники тільки і залишили. (див фото)

А шкода. Патріоти хотіли зробити рейд і дізнатись якого вони роду-племені, і хто з міських посадовців дозвіл на торгівлю давав. Яка копійчина до міської каси потрапила у вигляді плати за оренду ДЮЦу і податків? Бо як не крути, а своїм, місцевим підприємцям – конкуренція немала, та і вивезення нацвалюти з міста.

То ми вас, панове наші вірні слуги - чиновники місцевого самоврядування, уклінно на ці питання відповісти просимо. Або міську прокуратуру.

 

01.07.2011р.         Учасники акції «ПРОБУДИСЬ НОВОВОЛИНСЬК!»

 

 

Переглядів: 466 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...

Погода в Нововолынске

Опитування