Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Четвер, 02.05.2024, 22:44

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2011 » Квітень » 19 » ТРЕТЯ СВІТОВА «ЛЬВІВСЬКОЇ ЖІНКИ»
09:21
ТРЕТЯ СВІТОВА «ЛЬВІВСЬКОЇ ЖІНКИ»

На мої очі потрапив прецікавий документ. Директор підприємства «Кабельне телебачення «Львівська жінка» Ірина Лузанчук, з м. Новововолинська, що на Волині, яке  місцева мафія успішно доводить до штучного банкрутства викравши майно, обладнання, фінанси, абонентів дає відповідь на припис міської прокуратури  за № 20/-1349вих-11 про заборгованість по зарплаті. (Див фото)

І якого не могло не виникнути у глухому куті, в який було загнано це мас-медійне підприємство. І про що знає, без перебільшення, вся Україна і її Президент – Віктор Федорович Янукович. Принаймні, зобов»язаний, як гарант конституційних прав і свобод громадян. Знають, також, Генеральний прокурор України, Голова Служби Безпеки України, Міністр Внутрішніх Справ України, знають в РБНО, в Національній раді з питань телебачення і радіомовлення, Антимонопольному комітеті України. І в ще десятках відомств та державних інституцій, які за своїми службовими обов»язками повинні втрутитися і нарешті покласти край діям  синдикату, який ось вже два роки безкарно нищить КТ «Львівська жінка».

Іриною Лузанчук (див. фото), за цей час було написано сотні звернень, заяв, пояснювальних та інших документів у ці державні установи, які НЕ ХОЧУТЬ встановити справедливість у феодальному Нововолинську. Допити на поліграфі, безкінечні смикання правоохоронців, виклики в прокуратуру та міліцію, постійний психологічний тиск, злидні, стреси і т.п. привели до закономірного фіналу: на неї, матір трьох дітей (сину – 7 років), прокуратурою міста було відкрито дві кримінальні справи. Які, як вбачається, з подачі «батьків міста» будуть доведені до суду. Неважко здогадатись, який вердикт ним буде оголошено.

                   На власника підприємства, Желізка Ігоря Миколайовича, було скоєно замах в результаті якого він отримав 15 ножових ран. (див. фото)

Двох кілерів затримали, проте, кримінальну справу по факту спроби вбивства було відкрито із зовсім іншими формулюваннями, які унеможливлюють пряме притягнення винних до відповідальності та виключають його замовний характер.

Окрім цього, кримінальну справу по викраденню підприємства КТ «Львівська жінка», у це важко повірити, не… відкривали.(!) Хоча всі знають хто за цим стоїть.

Влада держави, не дивлячись всю правоохоронну могуть, що знаходиться у її розпорядженні – прокуратуру, міліцію, СБУ, суди та військову міць - армію, флот, ВПС, розвідку, агентуру ГРУ тощо, НЕ МОЖЕ чи не хоче побороти кривду.

Звертаюся до колег, непродажних журналістів ЗМІ всього світу: допоможіть своєю професійною солідарністю! Це може бути і з Вами. Бог Правди нагородить.

Тел. І. Желізка – (067) 676 21 32  Тел. І. Лузанчук – (067) 361 12 76

Стаціонарні телефони: 410-55 та 444-37  Код Нововолинська – 03344

 

13 квітня 2011 рік                                                        Анатолій Бідзюра, журналіст

                                                                                     газети «Нововолинськ»

Переглядів: 651 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

...

Погода в Нововолынске

Опитування