Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Неділя, 05.05.2024, 15:04

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2011 » Вересень » 1 » «ВЛЄЗЬ НА ЛЄСТНІЦУ І РАЗБОГАТЄЙ !»
16:02
«ВЛЄЗЬ НА ЛЄСТНІЦУ І РАЗБОГАТЄЙ !»

         Закликала реклама біля чудернацького атракціону, що складався із системи поперечин і ланцюгів, і яка нагадувала мені знамениту наперсточну (там і тут неможливо виграти), змонтовану в Нововолинському Парку культури. Такса для бажаючих – 15 грн. У разі вашого вдалого проходу, рачки, по цій хисткій, як у штормовому морі, конструкції, російськомовний молодик мав вам дати 300 грн. готівкою. (див. фото)

Як у Переяславі, у незабутньому 1654-му, ніби жалувану грамоту від царя, що отримав Богдан Хмельницький, після чого зникла Українська Держава, та і великий гетьман вмер через три роки, з сорому. Ось – подумалось, - якби вся оця тьма людей, що перехиляє чарку за чаркою за численними столами, на справжнісіньких возах, навіть на машинах-амфібіях, відмовилась від пиятики, і перестала виконувати, як пише ст.60 Конституції України явно злочинні розпорядження влади, і почала вимагати для себе і дітей, згідно ст.48, достатнього життєвого рівня, безоплатних медицини і освіти - ст.ст 49, 53,  то що зробила б влада? Я знаю. Забезпечила б  всі конституційні права і свободи громадянам, щоби самій втриматись при владі. А так… Пийте далі.

         Звісно, я знав, ані секунди не сумніваючись, що місцеве самоврядування порушить закон і організує чергову пиятику в парку на газонах, заради принципу: щоб не подумали, що воно злякалось українського законодавства та покірного корінного народу. В чаду від мангалів зі шашликами та цигаркового диму (палити в громадських місцях, якими є парки, сквери і вулиці, теж не можна), не було видно ані одного міліціянта. Вони соромились, або може, пішли у відпустку в цей день, чи взяли відгули. Публіка веселилась, як хотіла. Ну, що ти Бідзюро!, скажете. Люди хочуть, то хай п’ють. Життя таке коротке. Ну що ж, хай. Вони змалку, навчені батьками, таке робити. Іншого не уявляють. І від того їхня житуха стає іще коротша, а значить і української нації. Яка стрімко втрачає позиції у світових перегонах за територію та свою автохтонність, на радість іншим, що давно розкрили рота на наші родючі землі, практично не займані надра і на нас – працьовитих та смирних, як телята. Котрі вирощуватимуть загарбникам м’ясо, хліб і городину. Видобуватимуть нафту і вугілля. Ловитимуть рибу. Будуватимуть замки, самі мешкаючи у землянках.

         Пані! Купіть картопельку, молоко – хапають за поли на базарі покупців немолоді жінки зі спрацьованими, мозолястими руками. – А може, сметани, свіженька тільки з сепаратора. Проходять пані мимо. Дуже багато таких, безробітних продавців, що із знищенням колгоспів виживають, як можуть. Раби. І діти виростуть рабами на землі дідів.

Люди! Не бійтеся. Ваші гнобителі бояться вас у стократ більше. Не пийте, навіщо воно вам? Ідіть до церкви – там правда і життя. Брехня і підлість, яких вас навчили новітні пани – міраж, фантом, мара, яка щезне разом з ними. Скажіть їм, у випадку бажання вас надурити: «Влєзь на лєстніцу, і разбогатєй!»

 

29.08. 2011 р.

Анатолій Бідзюра. Голова ГО «Україна+Польща», Нововолинськ

Переглядів: 408 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

...

Погода в Нововолынске

Опитування