Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Субота, 18.05.2024, 21:06

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2011 » Листопад » 25 » ЗАЯВА В ПРОКУРАТУРУ ПРО НЕНАДАННЯ ВІДПОВІДЕЙ
17:47
ЗАЯВА В ПРОКУРАТУРУ ПРО НЕНАДАННЯ ВІДПОВІДЕЙ

                   Керівники громадських і політичних організацій патріотичного спрямування 21.11.2011 р., зареєстрували у Нововолинській міській прокуратурі «Заяву» про ненадання відповідей на звернення низкою посадових осіб Волинської ОДА та м. Нововолинська. (дивись фотокопії)

Явище ігнорування «незручних» для держслужбовців та депутатів місцевого рівня письмових заяв від громадян і організацій, відслідковувалось у всі роки Незалежності України. Проте, найбільшого розвитку воно набуло за останні – 2010-й та 2011-й.  Якщо раніше скорумповані, а скоріше мафіозні, бюрократичні верхівки органів місцевого самоврядування і державних структур на місцях, боячись центральної влади, давали хоч якісь відповіді-відписки то тепер, знахабнівши вкрай від безкарності, не роблять і цього.

На нашу думку, нинішня влада, ігноруючи Конституцію і Закони Держави не залишає вибору для простих громадян підштовхуючи їх, таким чином, до радикалізму. Тим більше, за даними Держкомстату та Центру ім. Разумкова за межею бідності перебуває 23% українських сімей? члени яких працюють. А з поміж родин де працює одна людина – 37%.

В межу бідності – 1025 грн\міс, а це наша мінімальна зарплата, потрапила кожна четверта українська сім’я. За межею крайньої бідності, тобто існуючи в межах прожитковового мінімуму – 985 грн\міс, живе 14% наших родин. (Газета «Експрес» від 17.11.2011р.)                                                                                               

Як тут не згадати телепередачу «Хто де живе?» львівського ТБ «ZІК», про нововолинських скоробагатьків та про знищення міського кабельного телебачення «Львівська жінка», відповідей на запитання котрої від правоохоронців і влади, так і не було. Хто знищив останній український ЗМІ міста, що по-праву вважався інтернаціональним і надавав слово всім політичним партіям і громадським організаціям територіальної громади? Хто красується нині на екранах провладного ТБ, зомбуючи мешканців віртуальною Європою місцевого зразка?  

Хто віддає за безцінь міське комунальне майно одній із релігійних протестантських церков? Якій родині належить найбільша частина земельних ділянок і нерухомості, які були у народній власності? Хто найближчим часом,  в черговий раз, намагатиметься пограбувати нововолинську громаду і докрасти те, що залишилось? З чиєї подачі ліквідовані ДЮЦ, Станції юних техніків, натуралістів, туристів, звільнені вчителі, проводиться згортання мед. послуг у нововолинській ЦМЛ…?  Чекаємо відповідей від міської прокуратури та владної «Партії регіонів».

 

25.11. 2011 р.              

 

Керівники патріотичних ГО і політичних партій  міста Нововолинська   

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 812 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

...

Погода в Нововолынске

Опитування