Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Неділя, 28.04.2024, 02:27

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2011 » Серпень » 23 » ЗАМІНА ІНГРЕДІЄТА
10:31
ЗАМІНА ІНГРЕДІЄТА

                   Як стало відомо, підполковника міліції А.П. Трофімова звільнили з посади начальника Нововолинського МВВС. Про причини звільнення не повідомляють. Слухи про це циркулювали посеред громади давно. Міліцейські чини пояснюють цю подію простою ротацією. Пропасти Анатолію Петровичу, схоже, не дадуть, з торбою по світах він не піде: вже є наказ про його призначення в\о начальника Маневицької районної міліції. Маневичі, вони, звичайно не Нововолинськ, як не крути, але посада теж хлібна.

Чим запам’ятався колишній начальник міліції, яка незабаром стане поліцією? Перш за все, сміливістю на початках своєї, так би мовити, каденції. Не знаємо, як там було у м.Горохові, а у нас – двома поданнями про відкриття кримінальних справ, у міську прокуратуру, на міського голову В.Сапожнікова за створення незаконного формування муніципальної поліції при міськраді. Після чого, його, видається, залякали. Колишньої сміливості не спостерігалось, особливо, після негативної оцінки його роботи, після звітування. А ще, відписками заявникам та відсутністю навіть таких, в останній рік перебування.

Добре місце порожнє не буває: відразу ж, з Ковеля, прислали тамтешнього начальника МВВС  М.М. Дубія. Відомостей про нього небагато, проте, посеред нововолинських «ментів», ходять обережні плітки, що чоловік він не зовсім, щоб аж такий, вже й бідний.  Милостині не просить. Як воно поведеться йому у нас- невідомо. Бо наше місто, за рівнем корумпованості посадовців всіх рангів, злочинності та кумівства нагадує Гондурас, Колумбію і Гватемалу разом взятих. Ніхто цього й не приховує. Знайдіть якогось приватника, що платив би податки у повному обсязі, або внески у пенсійний фонд. Пенсіонери хочуть достойних пенсій і життя? Ви про що? І це тільки на поверхні, яку всі бачать. Копніть глибше, і любуватиметесь феодальною клоакою всіх форм злочинності, які тільки можуть існувати – від конституційно задекларованої безоплатної медицини до розбазарювання комунального майна та землі. Слуги високопосадовців органів міського самоврядування категорично відмовляються у це вірити: дайте, мовляв,  нам документальні підтвердження. А навіщо? Самі візьміть рішення сесій міськради і прочитайте уважно. Букви, ще не забули?

А потім порівняйте зі ст. 13 Конституції України, де говориться про те, кому належать земля, надра, повітря і води. Кому, кому? Нам, народу. А ось ст. 48, приведемо її повністю, каже: «Кожен має право на достатній життєвий рівень для себе і своєї сім’ї, що включає достатнє харчування, одяг, житло». Ви маєте все це? Одяг з секонд-генду, харчуєтесь гидотою напханою нітратами, пестицидами і гормонами. Запиваєте рудою водицею з крана. То і подайте до суду на міського голову, щоби знав, як не виконувати передвиборних обіцянок всіх 4-х своїх каденцій. «Хе-хе, - скажуть Віктор Борисович - хто дасть визначення достатнього харчування?» Запросто. Згідно норм Всесвітньої Організації Охорони Здоров’я, які визнала Україна. Те ж саме, на житло та одяг.

Так, що роботи в Нововолинську, пане Дубій, – неміряно. Бажаємо успіхів на правоохоронній ниві у бандитському Нововолинську!

                                                                                                                 АКС

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 442 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

...

Погода в Нововолынске

Опитування