Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Вівторок, 07.05.2024, 09:36

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2011 » Лютий » 9 » ЗЕМЛЯ ВИСЛИЗНУЛА З РУК
19:03
ЗЕМЛЯ ВИСЛИЗНУЛА З РУК


                                                ЗЕМЛЯ ВИСЛИЗНУЛА З РУК

 

                   Під такою назвою всеукраїнська газета «ЕКСПРЕС» 13 січня 2011 р. повідомила світ про небувалий земельний скандал у Ковелі. Там, небідним людям міста та області (!), за згодою місцевої влади дозволили, цитую, «складати проекти землеустрою щодо відведення безкоштовно у приватну власність земельних ділянок по 800 – 1000 квадратних метрів».

         У списку людей, які мали б отримати землю, посеред всілякої «еліти розкрадаючої» - державні службовці, працівники міліції, помічник міського прокурора… Усього 38 елітаріїв. Розробка «містобудівної документації» обійшлася їм по 750, на кожного брата. Ні, не єриків, а вітчизняних гривників. У той час, як справжня вартість громадської землі складала, за найскромнішими підрахунками, не менше 4 500 000 грн. Наразі Вадима Логвинова, нач. відділу Держкомзему у Ковелі усунули від роботи. Проводиться службове розслідування. Міський голова Олег Кіндер, безсумнівно, накладе вето на рішення депутатів, він бо собі не ворог. Заст. голови Волинської ОДА В.Карп’юк теж обіцяє всілякі санкції. А Борис Клімчук, намісник Президента України на Волині, «заборонив» після цього державним земельникам готувати проекти виділення, відводи тощо. За них це буде робити інша, нововостворена служба, що буде володіти базою земельних даних.

         Щось не віриться. В Нововолинську теж мав би бути, згідно Законів України, Єдиний реєстр міської комунальної власності і землі. Та не склалося…

В зв’язку з цим, прошу, для початку, міського прокурора О. Сліпчука надати мені чергову відписку про міське майно та земельні ділянки отримані безкоштовно, держслужбовцями міськради, депутатами минулого та нинішнього скликання, їхніми свояками, кумами, сватами і родичами. Хто з працівників прокуратури, таким чином, отримав землю чи інше майно? Хто з «недоторканих» забрав землю у Дитячих дошкільних і шкільних установ? Кажуть, що в них голуба кров та сніжно-білі кості…          Чекаю відповіді.

 

08. 02. 2011 р.                                                   Анатолій Бідзюра

                                                                          

                                                                          

Переглядів: 483 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

...

Погода в Нововолынске

Опитування