Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Субота, 18.05.2024, 20:16

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2011 » Грудень » 6 » ЗНИЩУЮТЬ ВСЕ УКРАЇНСЬКЕ!
18:18
ЗНИЩУЮТЬ ВСЕ УКРАЇНСЬКЕ!

                   Вслід за ліквідацією хору «Просвіта», Дитячо-юнацького центру, Станцій юних техніків, натуралістів і туристів влада (?) у Нововолинську наказала довго жити ще й музею Помаранчевої Революції, який постав завдяки старанням Любові Кравцової у школі № 3. (див. фото) Експонатів у ньому було багатенько, і непоганих – оригінальні всі, як один. Кому він заважав, видно і без люрнетки.

Він був гордістю школи, бо нічого подібного ніде, навіть у світах, бачити не доводилося. Можливо, з’явилося б, років так, за  п’ятдесят. Музей ПР випередив свій час, без сумніву. Проти закриття, особливо, ніхто й не протестував.

У часи, коли я ще не знав, які погляди сповідує більша частина журналістів, профспілкових діячів, придворних поетів і письменників, прикормлених владою держслужбовців, вчителів, лікарів та іншої, підтримуючої авторитаризм інтелігентствующої братії з голубою кров’ю, котра сіє «розумне, добре, вічне», то може і здивувався б. Але, не тепер…

Факт закриття музею багато про що говорить. Пан О.Моренко, зав управлінням освіти, схоже, перед виходом на відпочинок з 01.01. 2012–го,  (хоча, на пенсії він вже давно) хоче іще раз, після скандалів із завищенням цін на продукти для українських дітей, прислужитись темним силам нашого міста, і назавжди, таким чином, увійти у його новітню історію. Наслідуючи свого шефа. Як вбачається, їм обом це дуже  вдалося. Продаж дитсадків і шкіл, поліклініки– тому підтвердження.

                   Директор школи Ю.Мороз, дерев’яно виправдовуючись по міському радіо говорив, що ніби це вже не сучасно та не актуально – Революція себе не виправдала, народ розчарований і злиденний А я скажу, що завдяки їй Україна і нація стали такими, як є тепер – сильними та могутніми, котрим не страшні тоталітаризм і цензура бо вони знають, як позбутися захребетних гнид. Свобода, понад усе! Сучасно і актуально! Читайте І.Франка та Т. Шевченка – з тих пір нічого не змінилось, нами і далі керують чужинці. Революція назавжди увійде в світову історію і буде надихати на боротьбу ще не одне покоління українців та зарубіжних громадян. Так, що ви, пане Юрію, теж увійшли в історію Нововолинська, як душитель прав і свобод його простого люду, що 17 діб простояв на помаранчевому Майдані-2004. Можливо, ви зробили це не зі своєї волі. Та провина, мабуть є, і велика.

Комсомольці і КГБісти, що нині у владі, теж не вічні, нові не з’являться, а ті що стають їм на зміну, ніколи не бачили і не побачать більше, «геройських» дій ГАЛАГу, репресій, голодоморів, насильної  колективізації, великих примусових переселень українців, кримських татар, прибалтійців, чеченців, інгушів та десятків інших, великих і малих народів до Сибіру, із «допомогою» МГБ, НКВД, КГБ.

Ви поновите свій музей невдовзі, згадаєте моє слово. Ніщо не вічне під сонцем, все матеріальне - скороминуще і гниле, тільки правда безсмертна і нетлінна.

«Неправедний нехай чинить неправду ще, а поганий – нехай ще опоганюється. А праведний – нехай ще чинить правду, а святий – нехай ще освячується». (Остання сторінка св. Євангелії, як і останні тяжкі часи, в котрих ми всі живемо). Об’явлення Іоана Богослова  22 : 11.

04.12. 2011 р.  Анатолій Бідзюра, голова ГО « Україна + Польща», Нововолинськ

Переглядів: 475 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

...

Погода в Нововолынске

Опитування