Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Середа, 15.05.2024, 17:54

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2010 » Жовтень » 18 » ЗВЕРНЕННЯ ДО ГРОМАДИ
17:17
ЗВЕРНЕННЯ ДО ГРОМАДИ

                                  

                                                           ЗВЕРНЕННЯ

Нововолинської міської організації Конгресу Українських Націоналістів до територіальних громад м. Нововолинська, сел. Жовтневе і до міського голови   

                                                   В.Сапожнікова

                                                

Вікторе Борисовичу!

                   У ці нелегкі для м.Нововолинська і селища Жовтневе дні, ми просимо Вас зняти свою кандидатуру з виборчих змагань за крісло міського голови. Так буде найкраще для всіх нас. За своє безперервне 12-річне головування (а насправді Ви знаходитесь у будинку колишнього міськкому КПУ 23 роки), Ви зробили для українського міста Нововолинська багато добрих і злих справ.

Ви дуже багата людина. І багатство це з’явилося, ніби з нічого, бо офіційного бізнесу Ви не вели, як і виписано в «Законі України про державну службу». Куди б ви не втрутились – там руїна. Спочатку це були шахти. Потім завод «Оснастка», БПФ «Нотекс», заводи  ЗБВ, РМЗ, автобази, ДОК, Плодоовочева база, міський молокозавод, харчовий комбінат, дитячі садки, школи, навчально-курсовий комбінат…

Зі всіх цих підприємств за роки Ваших каденцій було викинуто за ворота близько  12 000 працівників.

В теперішній час Ви майже не буваєте на роботі – хворієте, їздите за кошти територіальної громади у закордонні відрядження та відпустки… Ви втомились і хворієте на зіркову хворобу, вилікуватись від якої можна лише відійшовши від справ на Сейшельських, Кайманових, Канарських чи інших островах. Раз-у-раз керовані Вами міськраду і виконком стрясають корупційні скандали з відкриттям кримінальних справ. І лише бездіяльність правоохоронних  органів дозволяє Вам виходити сухим з води. Ви вже не наймит нововолинської громади. Ви її нещастя. Ви нагороджені безліччю урядових, церковних і приватних орденів і відзнак, Ви генерал-майор Українського реєстрового козацтва, підполковник українського війська, кавалер міжнародного ордена св. Миколая Чудотворця… І здавалось би, що з огляду на це твердо станете на державницькі позиції позбувшись паталогічної жадібності. Цього не сталося, а тепер вже запізно.

Ми звертаємось до прокурора міста О. Сліпчука з вимогою згадати присягу, якою він клявся вірно служити і захищати український народ, з якого вийшов, та дати правову оцінку всім рішенням сесій міськради за останні 5 років та іншим документам, інакше ми змушені будемо подати до суду за Вашу бездіяльність.

Ми вимагаємо поновлення всіх раніше закритих кримінальних справ щодо каліцтв і замахів на активістів опозиції і депутатів міськради, крадіжок та корупційних діянь місцевих владних посадовців.

Ми звертаємося до начальника нововолинської міліції А.Трофімова з проханням не підкорятись і не виконувати злочинні розпорядження міського владного режиму. Ви давали присягу - згадайте її текст.

Ми звертаємось до всіх заступників міського голови з вимогою відмежуватись від його імовірної багаторічної протизаконної діяльності і дати належну оцінку цьому явищу. Ви теж, як держслужбовці, урочисто присягали на вірність громаді.

Ми звертаємось до директорів підприємств державної і приватної форм власності: не змушуйте голосувати своїх працівників за В. Сапожнікова, щоби не пожалкувати. Вибори будуть суворо контролюватися на всіх рівнях.

 Ми змушені звернутися до голови і членів Нововолинської територіальної комісії: не допустіть беззаконня і фальсифікацій виборчого процесу в місті, як це було в минулі роки.

Ми звертаємось до депутатів Нововолинської міськради з проханням набратися мужності, наостанок, і прийти з повиною у міліцію, щодо незаконно отриманого вами міського комунального майна, землі та бюджетних коштів.

Ми звертаємося до працівників міськради всіх рівнів, вчителів, лікарів, комунальників, службовців соціальних служб не виконувати вказівок начальства, щодо голосування за старого міського голову.

Ми звертаємося до голови обласного СБУ, пана А. Мельниковича, з проханням розсекретити матеріали зібрані Вами на посадовців нововолинських органів міського самоврядування і розпочати слідчі дії. Ви теж присягали Україні.

Ми пропонуємо творчому колективу міської комунальної газети «Наше місто» не прославляти В.Сапожнікова і не закликати голосувати за нього.

Ми звертаємось до родичів, свояків, слуг і наближених осіб Віктора Сапожнікова з закликом написати заяву про явку з повиною до міліції, щодо незаконно отриманого міського комунального майна і землі.

Ми звертаємось до керівників та членів політичних партій і громадських організацій міста відкликати поставлені раніше, у підтримку В. Сапожнікова, свої підписи.

Ми звертаємось до імовірних членів кримінальних угрупувань, що можливо, дислокуються на території Нововолинська і за його межами: не виконуйте нічиїх злочинних наказів і замовлень, щоби не жалкувати потім.  Ми – націоналісти!

Ми звертаємось до голови Волинської облдержадміністрації Б.Клімчука: нам соромно було дивитись на Вас у День міста в Нововолинську. Ми до цих пір очікуємо відповідей від Вас на наші заяви, подані Вам на особистому прийомі у Луцьку, 15.06.2010 р.  Ви порушили «Закон про заяви і звернення громадян».

Ми звертаємось до виборців м.Нововолинська та селища Жовтневе. Дорогі брати і сестри! Не голосуйте за В.Сапожнікова, який вже більше 12 років перебуває на цій посаді. Не робіть цього задля грядущого Ваших дітей та онуків. І не матимете гріха, і душа Ваша буде чистою і світлою.

 

 

 

                            Прийнято одноголосно, на Зборі Проводу міської організації Конгресу Українських Націоналістів 17 жовтня 2010 рік,  м.Нововолинськ.

Переглядів: 545 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Збір Проводу міської організації Конгресу Українських Націо  
0
Ми звертаємось до головного лікаря ЦМЛ пана Мороза. Виділіть нам палати в міському дурдомі !

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...

Погода в Нововолынске

Опитування