Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Неділя, 19.05.2024, 22:34

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2012 » Січень » 31 » ЯК ДУБ, ТАК І РУБ! (Влада нищить Україну)
15:18
ЯК ДУБ, ТАК І РУБ! (Влада нищить Україну)
      Увага, панове! Нововолинська міська влада почала знищувати єдиний у місті парк Культури і відпочинку. Як вбачається, під виглядом боротьби з клятим гайворонням, яке гніздячись на деревах, своїм карканням, не дає промовити «За здоров’я міського голови!» місцевим алкашам, і смердючими екскрементами какає на і без того слабенький закусон.
      Під керівництвом, схоже, нового начальника ВУКГ з «Партії регіонів» В.Бутинця було зрізано значну кількість цінних порід дерев, зокрема,  сім шестидесятирічних дубів, посаджених першобудівниками Нововолинська ще у сталінські часи, а іще сім готують до того самого. Як вбачається, для продажу за кордон чи будівництва дубової вілли, «типа запасного аэродрома» у Білорусі, Польщі, на Кайманових, Віргінських, Сейшельських… островах. Громадські дуби порізані стандартно – по шість метрів і поскладовані для відправки у місце призначення. (див. фото) А може їх продадуть для поповнення міської каси, або для надання благодійної допомоги бідним пенсіонерам чи роздачі милостині калікам перехожим.
      Як тут не згадати і про шість голубих ялинок, котрі росли собі під вікнами мерії і їсти-пити не вимагали, поки чиясь зла рука не спиляла ту красу, іще у радянські часи посаджену, бо стіни мерії, гм, потіли. Видно, міський голова боявся, щоби хтось із «вдячних» представників територіальної громади не гуркнув у його вікно, з верхівки ялини,  базукою чи іншим мінометом. Або злизані лизнем сорокарічні тополі, у два ряди, понад шляхом, на закриту вже шахту № 8 «НВ». Чи ліквідований місцевою владою сквер із цінних порід дерев, де тепер трьохповерхове кафе «Міраж», як подейкують, міського можновладця. А ще ж є знищені лісові насадження біля автостанції… Куди воно все пішло? На «Kronospan UA»? Який труїть мешканців Панасівки та трьох мікрорайонів. Та й скверу біля друкарні, що поблизу базару, теж не пошкодували.
      Коротше, у Нововолинську, деревам біда. Ще трохи – і пташки перестануть співати, нічим буде й дихати. А що? Феодалам, після їхнього газдування - хоч потоп!
      Керуючись вищевикладеним, та на основі фотодокументів, просимо міську прокуратуру, МВ УМВС, Службу Безпеки, директора парку Культури і відпочинку, редактора газети «Наше місто» І.Лісового, журналіста «Волинського телебачення Л. Арсеник, спецкореспондента газети «Волинь-нова» Аллу Лісову, радіо «Нова» М.Пасічника, шефа міського радіомовлення В.Свириденка, начальника ВУКГ В.Бутинця, а особливо паню Олену Шведову – найголовнішого захисника зелених друзів, надати відповідь: то куди  зникають дерева в Нововолинську?!  
      Обґрунтовано і правдиво.

                                                             
                                             АКС

Переглядів: 470 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Haider  
0
Smart thkinnig - a clever way of looking at it.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

...

Погода в Нововолынске

Опитування