Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Понеділок, 20.05.2024, 05:33

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2012 » Січень » 24 » ТОВАРИСТВО НІМЕЦЬКОЇ МОВИ: БЕЗ ДАХУ НАД ГОЛОВОЮ
13:24
ТОВАРИСТВО НІМЕЦЬКОЇ МОВИ: БЕЗ ДАХУ НАД ГОЛОВОЮ
Після приходу на посаду директором Центру дитячої та юнацької творчості Любові Кравцової (так став називатись сумнозвісний Нововолинський ДЮЦ), почали виштовхувати із його стін Товариство німецької мови і культури, президентом якого є Н.Г.Колбун. (див. фото)
Хто така Л.Кравцова? Так, та сама. Колишня голова комітету по відродженню духовності. Які, тобто духовність  разом із комітетом, схоже, врізали дуба. Кімнату, де знаходилися «німці» в ДТЮЦі, віддають туристам-натуралістам, а їм пообіцяли іншу, десь там, гей-гей, на околиці або на м-ні 15-му. І це ще надвоє бабця ворожила: може і зовсім не дадуть. Воно, знаєте, обіцянка-цяцянка. Бо міський голова В.Сапожніков, привселюдно, восени пообіцяв, що пенсіонер Моренко О.В. начальником міського управління освіти, з нового року, працювати не буде. Правда, не уточнив з якого саме, а люди, чомусь подумали, що зі 2012-го. Думаю, це станеться зі слідуючого  високосного, тобто через п’ять років.
Колбуни знані в Нововолинську інтелігенти та патріоти. Кримінальне переслідування І.Бойко, в дівоцтві Колбун, по притягнутій за вуха справі продовжується. Ідуть суди. Під’єдналися до процесу керівники Волинської Правозахисної Групи, низка інших прогресивних громадських організацій. А державним правоохоронним органам, які мали б захищати конституційні права українців у державі Україна, хоч би що!
Міський голова В.Сапожніков не міг не знати про виселення Товариства, яке існує у Нововолинську більше 20 років. Одне цікаво: як віднесуться до цього факту у Німеччині і Євросоюзі, куди так люблять подорожувати наші місцеві посадовці, ніби за європейським досвідом, а насправді відомо чого… Не факт, що про ці ганебні прояви германофобії не буде знати сама Ангела Меркель. А що цим фактом зацікавляться ЗМІ і благодійні та культурного спрямування німецькі організації, які надають гуманітарну і фінансову допомогу обдертій до нитки, скорумпованій Волині – можна гарантувати. І хай не дивуються місцеві можновладці коли наїжджений ними шлях у ситу Європу буде перекритий і їм, і їхнім дітям. Тут вже не скажеш: «Я нічого не знав. Це депутати вирішили, в них і питайте».




24.01.2012 р.  


    Анатолій Бідзюра, Голова громадської організації «Україна + Польща»
    м.Нововолинськ, Волинь, Україна

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 405 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

...

Погода в Нововолынске

Опитування