Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Понеділок, 20.05.2024, 00:23

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2012 » Січень » 16 » ВІВАТ, ГОЛОВНИЙ ЦЕНЗОРЕ!
11:05
ВІВАТ, ГОЛОВНИЙ ЦЕНЗОРЕ!
        Прийшовши у вестибюль Нововолинської міської ради, 12 січня 2012 року, приблизно о 16-00, щоби придбати собі в редакції декілька примірників «найдемократичнішої» на світі, напівкомунальної газети «Наше місто», занюхали звабливі запахи, що просочувались хто-зна звідки. Витягнувши руки вперед і заплющивши очі, як зомбі, потягнулись по сходах прикордонними псами на кулінарно-рестораційні пахощі. Носи нас не підвели: на четвертому поверсі розпочалося інтенсивне слиновиділення і жувальні рухи щелеп. Звідкілясь, здалося, доносились збуджений  вереск та ухкання. Двері кабінету, з написом, нібито, «Власкор газети «Червона Волинь» були відчинені. На столах, над’їджені і надпиті, стояли екзотичні блюда та батареї різнокольорових пляшок із невідомими рідкими субстанціями.
Трапезники, схоже, опісля тривалого «прийняття на грудь» вирішили освіжитись чи вийшли до, перепрошуємо, тоалети, а мо’ й на танці. На столах чого тільки не було! Як у розі достатку, який обіцяв своїм виборцям, міський голова, балотуючись вчетверте і проголошуючи плян перетворення окремо взятого міста в Europe. Щоби не здатись нескромними, і щонайдовше насолодитись любими ароматами, пішли вгору, бо ліфти, ось вже 30 літ, як не працюють.
Потім, зайшовши в Інтернет, на сайті міськради віднайшли свіже віншування із 50-річчям від міського голови найщасливішому із цензориків містечкового масштабу, колишньому журналісту, «акулі пера», «піраньї газетних шпальт», «паперовому вовку» натяганому на боротьбі з корупцією і бандугрупуваннями в «гарячих точках» розграбованого міста, фахівцю журналістських розслідувань кланових крадіжок, «відкатів», сватівства, кумівства та іншої гидоти у сучасних реаліях шахтарського провінційного населеного пункту.
До чого і ми приєднуємось, вірнопіддано та по-підлабузницьки приплазувавши до трону прикормленого місцевою владою, «свого в дошку» редактора, та у наскрізь прокорумповані нозі його цьомкнувши, ще й сльозами розкаяння їх обмивши і заволавши: «Каємось. Слава міському голові навіки!».
Бажаємо йому всіляких гараздів - підлості, неправди, «стукачівщини», брехні, продажності та іще вагомішої зарплати йому і його вірній дружині від платників податків міста\області за цензурування їхніх дописів та відписки.
Фото найцензурнішого редактора для рудокопів і посполитих нашого міста, у двох проекціях, додаємо.

                                                АКС

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 372 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

...

Погода в Нововолынске

Опитування