Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Середа, 15.05.2024, 04:28

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » Архів матеріалів
Автопоїзди із будівельними матералами добралися і до нещодавно відремонтованого за гроші платників податків, тротуару перед сквером на Дружби, 6а. Роздушили бетонну накривку водоканалізаційного люку. Фото, сьогоднішнє, додаю.
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 264 | Додав: Анатоль | Дата: 13.06.2018 | Коментарі (0)

Роботи на «відтиснутій» території комунального скверу у Нововолинську продовжуються ударними темпами. Місцева влада мовчить. Вона говорить, звичайно, але тільки те, що їй вигідно. На презентаціях, церемоніальних і патріотичних заходах чи інших – організованих нею для прославляння себе, неповторної та улюбленої. І такої стародавньої та прокомуністичної. Славити її нам, простим мешканцям, вже давно нема за що. Проте, за звичкою, мешканці її бояться. А якщо відверто – то не хочуть зв‘язуватися, уникаючи додаткових життєвих неприємностей. Мстивих і злих. Мовчить кабельне ТБ ТТІ, ніби набрала у рот води комунальна газета «Наше місто», що знаходиться під патронатом «будівників комунізму» у міській раді, заніміло сватове міське радіомовлення, яке нещодавно долучилося до суспільного радіо України. І колишня Волинська ТРК (тепер суспільна теж, аякже!) – не хоче роззути губу. Зашпори від нашого Майдану в Києві, вже розсмоктались? Від пана-товариша, міського голови В.Сапожнікова із приводу ... Читати далі »
Переглядів: 245 | Додав: Анатоль | Дата: 06.06.2018 | Коментарі (0)

Я щоденно відслідковую ударне будівництво якогось об’єкту, якоюсь невідомою фірмою на першому поверсі приватизованого УКК, що по пр. Дружби, 8а. У найперших своїх дописах, мав сміливість припустити, що громадську комунальну землю у сквері навпроти «1000 дрібниць» «відтиснули». А сьогодні переконався, що був правий. Будівельники демонтували декоративні світильники, що були встановлені по зовнішньому периметру, який прилягає до об’єкту. Вирівняли землю, завезли щебінь і викопали траншею – вочевидь, завтра будуть заливати фундамент під щось. Запитання до, навіть не мера В. Сапожнікова, а до його заступника В.Рожелюка, який курує комунальну галузь міста: Володимире Дмитровичу, і на цей раз моя «інформація є безпідставна, перекручена і неправдива»? Як ви написали були у відповіді, за вашим власноручним підписом, у Волинську обласну державну адміністрацію, стосовно саботажу місцевою владою Нововолинська «Закону України про декомунзацію». Вам потрібен інформаційний запит, щодо того злощ ... Читати далі »
Переглядів: 288 | Додав: Анатоль | Дата: 02.06.2018 | Коментарі (0)

Видається мені, що комунальний «Сквер загиблих шахтарів», котрий навпроти «1000 дрібниць» після початку ремонтних робіт на першому поверсі трьохповерхової споруди (колишній Учбово-курсововий комбінат «Волиньвугілля», проспект Дружби 8а), і давно приватизований якимось київським бізнесменом), зменшився на чверть. Та й сам сквер зі впорядкованими клумбами, лавами, пам’ятником шахтарю, декоративними урнами для сміття, тощо, став зовсім іншим. Якісь люди вивернули поребрики, почали знімати асфальт на алеях, і вочевидь, будуть різати дерева у сквері. Цікаво, чи про це ймовірне свавілля знають у виконавчому комітеті Нововолинської міської ради? Зокрема, «всенародно» обраний міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков? Він же й очільник міськвиконкому, та міської ради – три в одному. І який, останнім часом, у житті міської громади не спостерігається і не прослуховується. Навіть, обов’язкові для його посади представницькі та церемоніальні функції виконують три вірні заступники. Цікаво ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 268 | Додав: Анатоль | Дата: 02.06.2018 | Коментарі (0)

Я йшов сьогодні, мимо дійства, яке проходило на центральному майдані Нововолинська. Не став, побачивши школярів старших класів, що вочевидь прийшли туди не зі власної волі, розпитувати що і до чого. Можливо, це був якийсь патріотичний захід, який треба було проводити. Але побачивши біля мікрофона першого заступника міського голови А. Сторонського, який виконуючи церемоніальні функції щось читав із папірця, все зрозумів. Майоріли державні і червоно-чорні знамена, миготіли знайомі обличчя чиїхось татів та регулярних завсідників таких міроприємств, котрі проводить місцева влада. Із моїх товаришів - першорухівців, що виборювали волю і державність для українськго народу у 1989-1991 роках, не було жодного. Все це відбувалося під гротескно переробленими радянськими мозаїчними панно у дусі вимог «ЗУ Про декомунізацію» - як його розуміє місцева влада Нововолинська. Де зовнішність чекіста, партизана і червоноармійця трохи підфарбували, як і герб СССР, як і зорю на будьонівці та червону стріч ... Читати далі »
Переглядів: 246 | Додав: Анатоль | Дата: 24.05.2018 | Коментарі (0)

Ось таку відповідь я отримав на свій інформаційний запит від нововолинської місцевої влади. Навіть дві! Коротко нагадаю, що мову у своєму запиті, в основному, я вів про те, а скільки ж грошей платників податків було витрачено на одне-однісіньке ямисько на шляху у центрі міста, яке поховали під горами асфальту одного капітального ремонту і двох ямкових упродовж пів-року? Перша відповідь – від заступника міського голови Нововолинська В. Рожелюка. У ній чолов’яга признається, що даних по тих злощасних ремонтах, у міськраді нема. Дозвольте, Володимире Дмитровичу, але я до вас не звертався! Писав до мера. І саме він мені мав надіслати листа у відповідь. А ви повинні були розібратися у ситуації, підготувати текст і понести його на підпис до мера. Внизу, дрібнюніми літерами приписавши: «підготував заст. міського голови В. Рожелюк». І вказати там, № свого службового телефону. Так? То ви, за стільки десятків років, так і не вивчили цих бюрократично-канцелярських правил? Чим ви тільки займалися ... Читати далі »
Переглядів: 289 | Додав: Анатоль | Дата: 24.05.2018 | Коментарі (0)

Фото у прикріпленнях
Переглядів: 229 | Додав: Анатоль | Дата: 09.05.2018 | Коментарі (0)

Ніколи б не подумав, що об 11 годині ранку побачу, імовірно, шматки мозку нещасного хлопчини, згустки крові та вифрезеровану шляховиками яму повну-повнісіньку рідини червоного кольору. Я туди спеціально не йшов – це був мій щоденний маршрут. Привернули увагу молоді люди, які щось пильно роздивлялися на асфальті і показували один одному на яму із якоюсь рідиною. То й собі почав придивлятися. Видовище не для слабкодухих, скажу я вам. Хоча, ранкове сонечко вже й підсушило, можливі, мозок та велику кількість крові. Якийсь немолодий вже, сивий чоловік сказав, що виною всьому ремонтники, котрі підготували шляхове полотно до майбутніх ямкових робіт і забули про це. А ще сказав, що судити показовим судом потрібно і директорів організацій, котрі виконують шляхові роботи, і міського голову, який розвів бордель у всіх його фінансових, соціальних, комунальних, медичних, освітніх та інших структурах засидівшися у керівному кріслі і майже врісши у нього. Я цілком та повністю згоден із тим сивим ... Читати далі »
Переглядів: 255 | Додав: Анатоль | Дата: 09.05.2018 | Коментарі (0)

Міському голові м. Нововолинська, голові міського виконавчого комітету, голові міської ради В. Сапожнікову, пр. Дружби, 27 Члена територіальної громади м. Нововолинська, голови ГО «Україна + Польща» Бідзюри А.М., пр. Дружби, 2\3 м. Нововолинськ, Волинської обл. 45400 ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ Минулого літа, у 2017 році, будівельною організацією ПП «Спецсантехмонтаж» (власник А.В. Коптюк) було проведено капітальний ремонт асфальтового покриття на вул. св. Володимира, 1 за бюджетні кошти. У січні 2018 року капітально відремонтоване вказане шляхове полотно на перехресті провалилося, внаслідок чого утворилася яма, приблизно, 1 м. х 1м. х 20 сантиметрів. (Див. фото 1) Активістами А.Бідзюрою та Н. Камишниковою, на тому місці, у присутності свідків була проведена громадська акція для привернення уваги платників податків і був викликаний наряд поліції, який склав протокол про неналежне утримання місцевою владою дорожнього полотна. Приблизно через два тижні, невідомими особами, яма була залат ... Читати далі »
Переглядів: 255 | Додав: Анатоль | Дата: 09.05.2018 | Коментарі (0)

Прокурору Володимир-Волинської міжрайонної прокуратури В.Книш, вул. Драгоманова, 31 Начальнику Володимир-Волинського УСБУ І.Мовшуку, вул. Ковельська, 53 Начальнику Володимир-Волинського ВП ГУНП М.Бобику вул. Небесної Сотні, 6 Члена територіальної громади м. Нововолинська, Голови ГО «Україна + Польща» Бідзюри А.М., пр. Дружби, 2\3 м.Нововолинськ, Волинської обл. 45400 ЗАЯВА Ставлю до відома, що у порушення прийнятого Верховною радою України «Закону України про засудження комуністичного і націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів та заборону пропаганди їхньої символіки» (далі - «Закону України про декомунізацію»), статті і пункти вказаного закону у м. Нововолинську виконуються не у повній мірі або не виконуються зовсім. Так, Нововолинською міською радою та її виконавчим комітетом (голова міської ради, голова виконкому, міський голова В.Б.Сапожніков) була проведена реставрація (підгонка під державну символіку України) комуністичної символіки на центральному майд ... Читати далі »
Переглядів: 293 | Додав: Анатоль | Дата: 01.05.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 98 99 »

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

...

Погода в Нововолынске

Опитування